Unieke faciliteiten voor zakelijke ontspanning | Het Rusttheater
Beleef het hof van vroonk

De faciliteiten op Hof van Vroonk

Het Rusttheater is een inspirerende buitenplaats in hartje Twente waar jij zakelijk ontmoet en tegelijkertijd ontspant. Je parkeert gratis, je hebt de beschikking over elektrische fietsen en je laadt elektrische voertuig op aan één van onze laadpalen.

Hof van Vroonk bestaat uit een authentieke boerderij, Mongoolse Yurt, ontpannende vitaliteitsruimte, modern paviljoen en een luxe loft. Maar Hof van Vroonk beschikt ook over een sauna, een vuurplaats, diverse terrassen, een grote tuin met natuurvijver en wandelpaden, een blotevoetenpad, een kruidenwal en een groentetuin.

Bekijk de faciliteiten van Hof van Vroonk

Faciliteiten

Het natuurlijke blotevoetenpad van Hof van Vroonk

Blotevoetenpad

Ervaar het blotevoetenpad van Het Rusttheater. Het blotevoetenpad leent zich goed voor wandelgesprekken en is rustgevend tussen vergaderingen of heisessies.

In de vitaliteitsruimte van Hof van Vroonk is een yoga workshop mogelijk

Yoga workshop

In onze rustgevende en moderne vitaliteitsruimte biedt Het Rusttheater de mogelijkheid een Yoga Workshop te volgen. Deze kunnen we vrijblijvend binnen een vergaderarrangement aanbieden

De natuurvijver van Hof van Vroonk

Natuurvijver

Een heerlijke wandeling door de mooie en rustige tuin van Het Rusttheater. Geniet van de rust bij onze natuurvijver, een plek voor bezinning of ontspanning voor, na of tijdens intensieve gesprekken.

Het erf van Hof van Vroonk beschikt over een vuurplek om samen te komen

Vuurplaats

De vuurplaats is een fijne plek om samen te komen en een band op te bouwen tijdens het stoken van een vuurtje.

De vitaliteitsruimte is in te richten als een ruimte voor een workshop

Schilder workshop

In de moderne vitaliteitsruimte biedt Het Rusttheater verschillende workshops voor een productieve dag. Zo organiseren wij op aanvraag een schilderworkshop.

Hof van Vroonk beschikt over een sauna

Sauna

Het Rusttheater beschikt over een sauna om tijdens een teamuitje of heisessie te ontspannen.

Klankschalen Vitaliteitsruimte

Klankschaalsessie

Maak kennis met de klankschaalsessie bij Het Rusttheater. Een unieke ervaring, die afstamt van een eeuwenoud ritueel. Vanwege de rustgevende klanken en de ontspanningstechnieken zijn klankschalen ideaal om de meditatie bij te begeleiden.

Hof van Vroonk beschikt over een eigen moestuin

Moestuin

Het Rusttheater beschikt over een moestuin. Hier pluk je tijdens de dag je eigen verse kruiden voor in je thee en haalt de kok de groenten vandaan voor de lunch of diner.

Het paviljoen van Hof van Vroonk is een sfeervolle ruimte

Essentiële oliën

Maak kennis met essentiële oliën en ontdek de kracht achter deze natuurlijke ingrediënten om gebruiken tijdens een bijeenkomst. In onze accommodaties staan samples. Ook organiseren we naar wens een (mini) workshop ‘maak kennis met essentiële oliën’ of een Yoga workshop i.c.m. oliën.

In de vitaliteitsruimte van Hof van Vroonk worden yoga lessen gegeven

Meditatie

Bij Het Rusttheater kun je tijdens de dag - alleen of met jouw team - een meditatiemoment inlassen voor een mindfull break.

Zoek jij een prettige accommodatie waar je jouw zakelijke bijeenkomst organiseert?

Al onze accommodaties zoals boerderij, loft of Yurt zijn inclusief alle faciliteiten van Het Rusttheater.

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van onze arrangementen, onze events en de ontwikkelingen? Geef je snel op voor onze nieuwsbrief