Het Rusttheater, een unieke vergaderervaring midden in Twente!
8 december 2021

Het Rusttheater, een unieke vergaderervaring midden in Twente!

Aan de koffiehoek in de boerderij van Het Rusttheater zit een gezellige bar

Het houdt vergaderend Nederland in de greep: COVID-19. Gelukkig zijn er hier en daar wel wat mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld bij Hof van Vroonk. Deze prachtige plek ligt midden in het mooiste deel van Twente en biedt volop rust en ruimte voor een Corona-proof meeting. 

Vergaderen... wanneer mag het weer?

Ondertussen zijn we weer een lockdown verder, maar van Covid-19 zijn we helaas nog niet af. Vergaderen via applicaties als Microsoft Teams en Zoom zijn prima alternatieven, maar mensen verlangen weer naar live contact en soms is dit ook echt nodig. Na het vergaderen even napraten tijdens een winterse wandeling door de tuin van Hof van Vroonk of alles even laten bezinken onder het genot van een goed glas wijn. 

Hof van Vroonk, beleef de rust en (gast)vrijheid

Het Rusttheater is dé plek, wanneer je er even tussenuit wilt met je collega’s. In de authentieke boerderij, de moderne paviljoen of de luxe loft kunnen wij de 1.5 meter afstand ruim waarborgen, allen met een prachtig uitzicht op de natuur én alle faciliteiten die jij zoekt op een moderne vergaderlocatie. De boerderij is een verbouwde authentieke Twentse boerderij voorzien van keuken, meerdere ruimtes en modern meubilair. Onze loft is een luxe ruimte waar je in een ontspannen setting vergadert. Het paviljoen is een moderne ruimte met keuken, statafels, meerdere zitgedeelten en een overdekt terras. Een unieke plek midden in Twente voor een inspirerende vergadering, training of teambuilding. Je hebt de beschikking over allerlei faciliteiten, denk hierbij aan WiFi, beamers en grote televisieschermen, onbeperkt thee, munt en/of citroen water en volautomatische koffiemachines. 

Genieten van dagverse producten

Na een intensieve vergadering in de boerderij, loft of paviljoen kan het tijd zijn om te genieten van een lunch en/of te diner. Wij beschikken zelf over meerdere chefkoks die in alle wensen kunnen voorzien of jij laat jouw catering zelf regelen.

Overnachten in een Amerikaanse Airstream of Boerderij?

Meerdere dagen vergaderen bij Het Rusttheater? Dat kan! Je overnacht dan in een eigen Airstream, waar je de beschikking hebt over een eigen toilet, douche, WIFI en een ruim bed. Of in onze boerderij, die de beschikking heeft over 12 slaapplekken en 2 badkamers. De Airstreams beschikken over een vuurplek, waar je s ’avonds zelf in alle rust kan genieten van het geknetter van het brandhout. In de ochtend geniet je van de zonsopgang en een heerlijke vers ontbijtje.

Vergaderen conform de richtlijnen van het RIVM

Uiteraard heeft Het Rusttheater rekening gehouden met de richtlijnen die door het RIVM zijn ingevoerd. Zo zijn er desinfectieflesjes aanwezig en wordt de 1.5 meter gehandhaafd. Bij Het Rusttheater ben je verzekerd van een inspirerende en succesvolle bijeenkomst, waarbij ieders gezondheid vooropstaat.