Welke overnachting past bij jou?
29 april 2022

Welke overnachting past bij jou?

De slaapkamers van de boerderij heeft een rustige sfeer

Bij Het Rusttheater zijn er vijf verschillende accommodaties met elk hun eigen sfeer en beleving waar jij uniek kan overnachten. Voor elke persoonlijkheid is er een accommodatie die aansluit bij jouw wensen. Lees hieronder meer over onze vijf accommodaties zodat je gauw een overnachting bij Het Rusttheater kunt reserveren. 

Boerderij

De keuze voor onze authentieke boerderij is vrij simpel wanneer je alles in dezelfde accommodatie wilt beleven. De sfeervolle boerderij biedt met haar verschillende ruimtes plek om huiselijk en sfeervol te vergaderen, brainstormen of een teamsessie te houden. Op de eerste verdieping In de boerderij zijn drie slaapkamers en een luxe badkamer. Vanuit de boerderij kijk je uit op onze boomgaard met tal van fruitbomen, waar je in de zomer heerlijk fruit kunt plukken.

Loft

De luxe loft is modern en industrieel ingericht en beschikt over een luxe badkamer inclusief een vrijstaand bad. In de loft is er een keuken aanwezig en 6 luxe boxsprings . Ideaal als jij met je collega’s wilt overnachten. De loft heeft een warme sfeer en wordt verfraaid met mooie artistieke doeken. Door de grote raampartij kijk je uit op het mooie natuurgebied van Reutum.

Yurt

Er zijn er maar van weinig in Nederland: een authentieke Mongoolse Yurt! De Yurt heeft een unieke beleving en sfeer wanneer je hem binnenstapt. De authentieke Yurt biedt het hele jaar door plek voor bijeenkomsten, coaching ruimte, trainingen, workshops. Knus en ruim tegelijk en bijzonder door haar ronde vorm.

Airstreams

Onze Amerikaanse Airstreams bieden je het luxe gevoel van een hotelkamer, en zijn  omgeven door een groene omgeving en pure rust. Op het terrein zijn acht Airstreams beschikbaar waardoor je makkelijk en comfortabel kunt overnachten, ideaal voor bijvoorbeeld een meerdaagse retraite!

Inspiratieruimte

In de inspiratieruimte zijn tal van mogelijkheden. De serene ruimte heeft aan een zijde volledige tuindeuren waardoor je het buitengevoel naar binnen haalt tijdens je training. De ruimte biedt plek voor workshops, trainingen, yogasessies, één-op-één sessies, maar is ook geschikt voor een informeel gesprek en is van alle luxe voorzien. Bovenin is er een knusse slaapplek gemaakt voor 2 personen.