Het Rusttheater | Twentse gastvrijheid

Over ons

Vragen?
info@rusttheater.nl
Telefoon
+31 85 488 3690
Adres
Ootmarsumseweg 320 7667 PC Reutum
Een rijke geschiedenis

Beleef de geschiedenis van Het Rusttheater

Een Twents gebruik is dat vroeger iedereen een bijnaam had. Zo ook op dit erf, Jan Vrongink die rond 1762 naar Reutum kwam. Boer Vrongink werd in de volksmond: Vroonk genoemd, wonende aan de Vroonkweg.

Zijn nazaten verspreiden zich over en rond Reutum. De tijd ging voorbij en uiteindelijk trouwde er een Lammerink bij de Vroonkweg in. En kwam de naam Lammerink aan het licht. En zo bouwde in 1930 Jan Lammerink (Vroonk Jan) aan de Ootmarsumseweg 320 zijn boerderij.

Boer Vrongink werd in de volksmond: Vroonk genoemd, wonende aan de Vroonkweg. Wat eerder was, is nu Het Rusttheater: een plek waar je je innerlijke rust ontdekt, ontvangt, gebruikt en doorgeeft

Bij Het Rusttheater geloven we dat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Dat we in een tijdperk zijn aangekomen waar bedrijven een positieve impact dienen te hebben op hun omgeving, hun personeel en de planeet. Voor ons is het belangrijk om zo lokaal, duurzaam en positief mogelijk te ondernemen.

Ontdek jouw innerlijk rust in hartje Twente in een Mongoolse Yurt, acht Amerikaanse Airstreams (luxe hotels op wielen) midden in het groen, een traditionele boerderij, een luxe loft of een modern paviljoen. Ontspannen, cultuur, een event of het ontvangen van groepen, scholen, bedrijven komt op deze prachtige locatie samen.

Het Rusttheater

Gastvrijheid

Beleef onze gastvrijheid. Onze medewerkers zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Vrijheid

Beleef de vrijheid van Het Rusttheater. In iedere accommodatie geniet je van onze faciliteiten: binnen én buiten.

Unieke faciliteiten

Maak gebruik van al de faciliteiten op Het Rusttheater: sauna, wandelpaden, elektrische fietsen, gratis parkeren en rondom een grote tuin.

Kom de rust en sfeer proeven bij Het Rusttheater

Boek een van onze arrangementen of faciliteiten en kom tot rust bij Het Rusttheater.

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van onze arrangementen, onze events en de ontwikkelingen? Geef je snel op voor onze nieuwsbrief